Чому не ідентифікують особу при розрахунку бонусною карткою

Оля 10 сiчня, 15:23

В мене була карточка де було 2000 бонусів і я її загубила і не помітила. Коли зайшла в особистий кабінет залишилось 500 бонусів, надіслала запит на звіт по картці виявилось що хтось купив три квиточки по 500 бонусів. Картку я заблокувала і отримала нову, але от дивно чому б не запитати ім’я та прізвище або мейл на який картка зареєстрована перед тим коли хтось нею розраховується. Як на мене то це було б дуже логічно

Додати свій коментар

Авторизуйтесь, щоб поставити запитання або залишити свій коментар.

Администратор 11 сiчня, 17:48

Оля, именно во избежание таких ситуаций, в правилах программы прописывается такой пункт: "При утере карта восстанавливается бесплатно. Баланс карты восстанавливается при условии предоставления участником информации об утере карты. Для того, чтобы никто не воспользовался накопленными баллами, карту необходимо заблокировать. Для блокирования карты участник должен связаться с администрацией клуба." и такой "Администрация клуба не несет ответственности за действия третьих лиц в отношении Карты и за использование карты третьими лицами."
Предполагается, что вашей карточкой кинотеатра ( аналогично - дисконтными и бонусными картами магазинов, аптек,салонов..) пользуетесь только вы или ваши доверенные лица.

ВідповістиПосиланняЦе спам!